Змінити режим перегляду


АНАЛІЗ
 Властивості об’єктів:

Ковбаса «КНЯЗІВСЬКА». ПАТ ”Кременчукм'ясо”


  • Білки на 100 г продукту 13
  • Жири на 100 г продукту 50
  • Тип Ковбаси
  • Домінуючий нутрієнт Жири
  • Енергетична цінніть Ккал на 100 г продукту 533
  • Вид Варена ковбаса
  • Этиловый спирт, % об. 0
  • Шкідливі домішки стабілізатор Е 451
  • Шкідливі домішки стабілізатор Е 450
  • Строк придатності за умов зберігання, діб 15
  • Склад свинина знежилована нежирна
  • Склад філе курчат-бройлерів
  • Склад сало бокове
  • Склад крохмаль картопляний
  • Склад сіль кухонна
  • Склад стабілізатор 452
  • Склад перець чорний
  • Склад антиоксидант Е 301
  • Склад емульсія шкурки свинячої
  • Склад підсилювач смаку та аромату Е 621
  • Склад стабілізатор Е 451
  • Склад стабілізатор Е 450
  • Склад перець духмяний
  • Виробник ПАТ «Кременчукм'ясо»
  • Ссилки http://www.krm.com.ua/index.php?id=328

Споріднені вершини: дивитись