Змінити режим перегляду


АНАЛІЗ
 Властивості об’єктів:

Ковбаса ”КНУТ”. ПАТ ”Кременчукм'ясо”


  • Білки на 100 г продукту 12
  • Жири на 100 г продукту 60
  • Тип Ковбаси
  • Домінуючий нутрієнт Жири
  • Енергетична цінніть Ккал на 100 г продукту 588
  • Вид сиров’ялена ковбаса
  • Корисні домішки часник
  • Этиловый спирт, % об. 0
  • Строк придатності за умов зберігання, діб 60
  • Склад сало
  • Склад яловичина знежилована
  • Склад сіль кухонна
  • Склад вино «Мадера»
  • Склад цукор білий кристалічний
  • Склад перець чорний
  • Склад перець духмяний
  • Склад часник
  • Склад мускатний горіх
  • Виробник ПАТ «Кременчукм'ясо»
  • Ссилки http://www.krm.com.ua/index.php?id=170

Споріднені вершини: дивитись