Змінити режим перегляду


АНАЛІЗ
 Властивості об’єктів:

Ковбаса ”ЖИТОМИРСЬКА”. ПАТ ”Кременчукм'ясо”


  • Білки на 100 г продукту 20
  • Жири на 100 г продукту 45
  • Тип Ковбаси
  • Домінуючий нутрієнт Жири
  • Енергетична цінніть Ккал на 100 г продукту 485
  • Вид сиров’ялена ковбаса
  • Корисні домішки часник
  • Этиловый спирт, % об. 0
  • Строк придатності за умов зберігання, діб 180
  • Склад грудинка свиняча
  • Склад яловичина знежилована
  • Склад сіль кухонна
  • Склад коньяк
  • Склад цукор білий кристалічний
  • Склад перець чорний або білий
  • Склад часник
  • Виробник ПАТ «Кременчукм'ясо»
  • Ссилки http://www.krm.com.ua/index.php?id=169
  • Строк придатності за відсутності умов зберігання, діб 45

Споріднені вершини: дивитись