Змінити режим перегляду


ГДК ненцентралізоване водопостачання



НАЗВА КУО/мл
КУО/л
КУО/100мл
КУО/20 мл
БУО/л
Клітинини,цисти/50л
Клітинини, яйця, лічинки/50л
Токсичність
Бк/л
Бали
Градуси
НОМ
одиниці pH
мг/л
ммоль/л
мг O2/л
Наявність
1
()
Число бактерій при 20°С
20
2
()
Число бактерій при 27°С
20
3
()
індекс БГКП
0
4
()
Число термостабільних кишкових паличок
0
5
()
Число патогенних мікроорганізмів
0
6
()
Число коліфагів
0
7
()
Спори сульфітредукувальних клостридій
0
8
()
Синьогнійна паличка
0
9
()
Віруси
0
10
()
Число патогенних кишкових найпростіших
0
11
()
Число кишкових гельмінтів
0
12
()
Мікроміцети
0
13
()
Біоіндикація. Ceriodaphnia affinis
Відсутність
14
()
Біоіндикація. Drosophila melanogaster Mg
Відсутність
15
()
Біоіндикація. Tetrahymena pyriformis
Відсутність
16
()
Біоіндикація. Vibrio fischer
Відсутність
17
()
Біоіндикація. Salmonella thyphimurium
Відсутність
18
()
Альфа-активність
0,1
19
()
Бета-активність
1
20
()
Запах 20
0
21
()
Запах 60
1
22
()
Смак і присмак
0
23
()
Кольоровість
5
24
()
Каламутність
0,5
25
()
рН
6,5-8,5
26
()
Cond
1000
27
()
Жорсткість
7
28
()
Лужність
6,5
29
()
SO4
150
30
()
Cl
150
31
()
Fe
0
32
()
Mn
0
33
()
Cu
0
34
()
Zn
0
35
()
Ca
100
36
()
Mg
30
37
()
Na
200
38
()
K
20
39
()
Метил трет-бутиловий ефір
0
40
()
Нафтопродукти
0
41
()
Хлорфеноли
0
42
()
Al
0
43
()
NH3
0
44
()
Ba
0,1
45
()
Be
0
46
()
B
0
47
()
Cd
0
48
()
Ar
0
49
()
Ni
0
50
()
NO3
5
51
()
NO2
0,02
52
()
ClO4
0
53
()
Hg
0
54
()
Pb
0
55
()
Se
0
56
()
St
2
57
()
Sb
0
58
()
Tl
0
59
()
F
1,2
60
()
Cr
0
61
()
CN
0
62
()
Бенз(а)пірен
0
63
()
Бензол
0
64
()
Пестициди
0
65
()
АПАР
0
66
()
Трихлоретилен і тетрахлоретилен
0
67
()
CCl4
0
68
()
ХСК
0,75
69
()
Органічний вуглець
1,5
70
()
Акриламід
0
71
()
Br
0
72
()
O3
0
73
()
Поліфосфати залишкові
0
74
()
Тригалогенметани
0
75
()
Формальдегід
0
76
()
Cl залишковий вільний
0
77
()
Cl залишковий зв'язаний
0
78
()
ClO3
0
79
()
OCl
0
80
()
Хлороформ
0
81
()
Дибромхлорметан
0
82
()
Наявність плівок
Відсутність
83
()
Мікробіологічні показники
84
()
Вірусологічні показники
85
()
Паразитологічні показники
86
()
Рівень токсичності води
87
()
Показники радіаційної безпеки
88
()
Органолептичні показники
89
()
Хімічні показники якості. що впливають на органолопетичні властивості питної води
90
()
Органічні компоненти
91
()
Токсикологічні показники води
92
()
Інтегральні показники
93
()
Речовини. що утворюються і надходять у питну воду під час водопідготовки
94
()
Додатково
95
()
Мікологічні показники
96
()
Оцінка якості води

Страницы: