Змінити режим перегляду


АНАЛІЗ
 Властивості об’єктів:

Методичне забезпечення розробки в Україні професійних стандартів за компетентісним підходом



НАЗВА
1
()
діяльність уміння
2
()
вид діяльності
3
()
правоохоронна діяльність
4
()
освітня діяльність
5
()
аудиторська діяльність
6
()
виробнича діяльність
7
()
діяльність працівників
8
()
діяльність виконання
9
()
службова діяльність
10
()
діяльність компанії
11
()
функції працівників
12
()
значущість функції
13
()
дослідні функції
14
()
окрема трудова функція
15
()
важливість трудової функції
16
()
основна трудова функція
17
()
компетентність працівників
18
()
адаптивність працівників
19
()
вік працівників
20
()
професії працівників
21
()
характеристики працівників
22
()
працівники підприємства
23
()
інструктаж працівників
24
()
назва професії
25
()
складова професії
26
()
відповідна професія
27
()
найменування професії
28
()
досягнення професії
29
()
визнання професії
30
()
незалежність професії
31
()
підтримка професії
32
()
професійні знання
33
()
необхідне знання
34
()
перелік знань
35
()
теоретичні знання
36
()
практичні знання
37
()
психологія знання
38
()
маркетинг знання
39
()
знання схем управління
40
()
послуги знання
41
()
знання трансляції
42
()
транспортування знання
43
()
конструювання знання
44
()
проектування знання
45
()
знання теорії
46
()
знання інформації
47
()
відповідні знання
48
()
аналіз інформації
49
()
отримання інформації
50
()
необхідна інформація
51
()
загальна інформація
52
()
додаткова інформація
53
()
обробка інформації
54
()
первинна інформація
55
()
сутність інформації
56
()
характер інформації
57
()
передавання інформації
58
()
нова інформація
59
()
частка інформації
60
()
упорядкування інформації
61
()
джерело інформації
62
()
надання інформації
63
()
завдання інформації
64
()
реєстрація інформації
65
()
підтримка інформації
66
()
пошук інформації
67
()
значення інформації
68
()
оброблення інформації
69
()
підтвердження інформації
70
()
зберігання інформації
71
()
використання відповідної інформації
72
()
ввід інформації
73
()
детальна інформація
74
()
початок збору інформації
75
()
збір необхідної інформації
76
()
збір первинної інформації
77
()
методи збору соціологічної інформації
78
()
методики соціологічної інформації
79
()
певний вид
80
()
потреби виду
81
()
види навчання
82
()
розподіл рівнів оцінювання
83
()
рівень безробіття
84
()
рівень оплати
85
()
освітній рівень
86
()
рівні індикаторів
87
()
галузевий рівень
88
()
рівень працевлаштування
89
()
вимоги рівня кваліфікації
90
()
назва роботи
91
()
допущення до роботи
92
()
стаж роботи
93
()
час роботи
94
()
виконання робіт
95
()
система кваліфікацій
96
()
підвищення кваліфікації
97
()
професійна кваліфікація
98
()
розподіл кваліфікацій
99
()
необхідна кваліфікація
100
()
європейська рамка кваліфікацій
101
()
національна рамка кваліфікацій
102
()
останні вимоги
103
()
відповідні вимоги
104
()
порушення вимог
105
()
технологічні вимоги
106
()
соціологічні дослідження
107
()
програма дослідження
108
()
план дослідження
109
()
пілотажні дослідження
110
()
проведення дослідження
111
()
тема дослідження
112
()
завдання дослідження
113
()
об'єкт дослідження
114
()
вибірки дослідження
115
()
результати дослідження
116
()
висновки дослідження
117
()
спрямованість дослідження
118
()
процес дослідження
119
()
репрезентативність дослідження
120
()
методи дослідження
121
()
складність визначення
122
()
визначення здібностей
123
()
оцінки систем визначення
124
()
аналіз визначення
125
()
визначення завдань
126
()
особливості методів
127
()
метод спостереження
128
()
методи проектування
129
()
методи представлення
130
()
методи переміщення
131
()
методи оброблення
132
()
матеріали підприємств
133
()
ресурси підприємства
134
()
перелік засобів
135
()
перелік предметів
136
()
перелік показників
137
()
перелік індикаторів
138
()
аналіз результатів дослідження
139
()
інструменти аналізу
140
()
аналіз документів
141
()
класичний аналіз
142
()
аналіз контролю
143
()
принципи розроблення
144
()
принцип класифікації
145
()
принципи проектування
146
()
принципи представлення
147
()
принципи переміщення
148
()
результати навчання
149
()
взаємозв'язок результатів
150
()
результат процесів оцінювання
151
()
час проведення атестації
152
()
проведення опитування
153
()
етап проведення дослідження
154
()
місця проведення
155
()
завдання проведення
156
()
умови навчання
157
()
інструктування навчання
158
()
трудові завдання
159
()
основні завдання
160
()
другорядні завдання
161
()
комплекс завдань
162
()
програмні завдання
163
()
адміністративні завдання
164
()
практичні завдання
165
()
багаторівнева система кваліфікацій
166
()
системи контролю
167
()
системи філософії
168
()
системи релігії
169
()
інтегральна оцінка
170
()
шкала оцінки
171
()
оцінки можливостей
172
()
експертна оцінка
173
()
оцінка потреб
174
()
сфера управління
175
()
техніки управління
176
()
управління зайнятості
177
()
схеми управління
178
()
частота використання
179
()
використання устаткування
180
()
відповідальне використання
181
()
стандарти використання
182
()
використання рук
183
()
операції використання
184
()
використання здібностей
185
()
процеси оцінювання
186
()
технологічний процес
187
()
процес пізнання
188
()
процеси надання
189
()
процеси виробництва
190
()
процедура оцінювання
191
()
результати оцінювання
192
()
оцінювання інформації
193
()
технології виробництва
194
()
технології аудиту
195
()
виробничі технології
196
()
знання технології
197
()
проектування технології
198
()
методичне забезпечення
199
()
програмне забезпечення
200
()
забезпечення планування
201
()
забезпечення обслуговування
202
()
стандартна вибірка
203
()
якість вибірки
204
()
репрезентативність вибірки
205
()
помилка вибірки
206
()
приклад розроблення
207
()
час розроблення
208
()
інструменти розроблення стратегій
209
()
методичні положення
210
()
загальне положення
211
()
стандартні положення
212
()
інструменти виявлення
213
()
інструменти проведення
214
()
інструменти розвитку
215
()
контроль устаткування
216
()
відбір устаткування
217
()
встановлення устаткування
218
()
обслуговування устаткування
219
()
контроль температури
220
()
операційний контроль спостереження
221
()
виробництва продукції
222
()
харчове виробництво
223
()
діяльність
224
()
функція
225
()
працівник
226
()
професія
227
()
знання
228
()
інформація
229
()
вид
230
()
рівень
231
()
робота
232
()
кваліфікація
233
()
вимоги
234
()
дослідження
235
()
визначення
236
()
метод
237
()
підприємство
238
()
перелік
239
()
аналіз
240
()
принцип
241
()
результат
242
()
проведення
243
()
навчання
244
()
завдання
245
()
система
246
()
оцінка
247
()
управління
248
()
використання
249
()
процес
250
()
оцінювання
251
()
технологія
252
()
забезпечення
253
()
вибірка
254
()
розроблення
255
()
положення
256
()
інструмент
257
()
устаткування
258
()
контроль
259
()
виробництво
260
()
Методичне забезпечення розробки в Україні професійних стандартів за компетентісним підходом
261
()
трудова функція
262
()
збір інформації
263
()
соціологічна інформація
264
()
збір соціологічної інформації
265
()
рівень кваліфікації
266
()
рамка кваліфікацій
267
()
інструменти розроблення

Страницы: